Twenthe Group bvba

Harelbekestraat 66
8540 Deerlijk
Tel. +32 (0)56 70 27 67
Post: info@twenthe-group.be

Over ons.

Twenthe Group uit Deerlijk heeft sinds het vroege begin textiel in de vingers. Ooit maakte het bedrijf deel uit van de Koninklijke Textielgroup Twenthe en de Duitse H. K. Holding. Vandaag is Twenthe Group het familiebedrijf achter het merk Passion Home Linen met een mooi aanbod aan huishoudlinnencollecties voor iedere ruimte.

Voor haar designs laat Twenthe Group zich leiden door trends, innovaties en intuïtie. Dit wordt jaarlijks vertaald naar twee nieuwe, tijdloze en commerciële seizoenscollecties met een herkenbare creatieve stempel.

Collecties worden samengesteld uit verschillende kwaliteiten (cf. katoen, satijn, percale, linnen), klassieke of trendy kleuren, dessins en afwerkingen (piping, broderie, franjes, ...). Telkens met één rode draad: tijdloos design in topkwaliteit.

Doorheen de jaren groeide Twenthe Group uit tot een Europese leider in bedtextiel en verdeler van eigen merk Passion Home Linen, terug te vinden in de betere (bed)linnen- speciaalzaak. 

  Voor elke slaper wat wils.

  Bij Twenthe Group vindt u steeds een collectie die perfect bij uw specifieke doelgroep past en waarin u telkens onze creatieve stempel zal herkennen. 

  Ontdek bijvoorbeeld onze Kids collectie, met vrolijke en moderne prints (en zelfs glow in the dark effecten), perfect om in weg te dromen...

  Voor de minimalistische klant is de Timeless collectie een aanrader: een volledig percale-katoenen collectie met neutraal en klassiek design, die erin slaagt om ook trendy te zijn.

  Voor de echte trendliefhebbers zullen de twee jaarlijkse seizoenscollecties, samengesteld door een selectie en creatieve combinatie van de mooiste tendensen, aan iedere wens voldoen!

  Vijf redenen om Twenthe Group dealer te worden.

  1) Professionele service en flexibiliteit

  Bij het plaatsen van een order bij ons kunt zich verwachten aan:

  -    Een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

  -    De optie om bestellingen te plaatsen vanaf kleine aantallen

  -    Onze flexibiliteit bij het voorzien in uw behoeften

  -    Professionele communicatie en service

  -    Aandachtige opvolging en snelle levering van uw bestelling dankzij ons Europees productie- en distributiekanaal

  2) Up-to-date design

  Jaarlijks combineren wij de grootste interieurtendensen in twee seizoenscollecties (lente-zomer en herfst-winter). Hierin zult u telkens onze kenmerkend tijdloze en tegelijk moderne en trendy stijl herkennen die een breed publiek aanspreekt. Voor elk wat wils! Daarnaast zullen onze reguliere collecties zoals de Timeless, Uni Sateen en Kids Collectie, inspelen op de specifieke behoeften van uw doelgroep. 

  3) Privaat label

  Onze klanten hebben het recht om onder privaat label te verkopen.

   Naar een duurzame toekomst...

   4) Veilig & duurzaam

   Product- en werkveiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom houden wij alle essentiële productiecertificaten steeds up-to-date, waaronder de belangrijkste: 

   -    de Standard 100 Oeko-Tex voor het garanderen van de afwezigheid van schadelijke chemicaliën in producten

   -    de Global Organic Textile Standard (GOTS) voor het garanderen van veilig en biologisch textiel

   Bijna al onze producten bestaan uit 100% natuurlijke stoffen e.g. katoen en linnen. Voor onze uni-collecties kiezen wij voor assorti stoffen zakjes in plaats van plastic verpakkingen. 

   5) Innovatief

   Bij Twenthe Group zijn we steeds open voor nieuwe printing- en productiemethodes en andere innovatie-opportuniteiten. Met onze eigen opkomende keuken- en badlinnencollecties willen wij geleidelijk onze horizonten verruimen.

   Laat je inspireren via ons lookbook!

   Zou u graag ons lookbook inkijken?

   Vul hieronder uw gegevens en ontvang een digitale versie via mail:

   Interesse in ons bed-en huishoudlinnen?

   Klik hieronder indien u interesse heeft om dealer te worden of contacteer ons vrijblijvend bij vragen/opmerkingen:

   Your browser is out-of-date!

   Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

   ×