Twenthe Group bvba

Harelbekestraat 66
8540 Deerlijk
Tel. +32 (0)56 70 27 67
Mail: info@twenthe-group.be

Hoe kies ik een hoeslaken?

Een hoeslaken niet belangrijk? Je ziet het minder dan de rest van je beddengoed, maar je ligt er toch het meest op.  Daarom is het belangrijk om je hoeslaken af te stemmen op jouw lichaam. Ontdek hieronder welk hoeslaken het best bij jou past!

De kleur

Wit: wanneer je twijfelt, voelt het als een veilige keuze. Het blijft daarom ook een populaire keuze. Vaak gaat men ervan uit dat een wit hoeslaken automatisch bij elk dekbedovertrek zal passen. Toch matcht dit niet altijd. Een wit hoeslaken kan bijvoorbeeld vloeken met warmere tinten, wat jammer is omdat een mooie combinatie je bed net zo veel meer stijl geeft! Daarom raden wij aan om je hoeslaken zo veel mogelijk te matchen met de kleuren van je dekbedovertrek. Hierbij moet je wel goed opletten dat je de juiste tinten combineert: geen pastelroze hoeslaken met een vieux roze dekbedovertrek bijvoorbeeld. Indien je toch een hoeslaken wilt dat je met meerdere overtrekken kunt combineren, raden wij neutralere tinten zoals ivoor, beige en grijs aan.

      Jersey-katoen: stretchy & easy

      - 100% jersey-katoen: elk seizoen zacht & aangenaam
      - vochtabsorberend
      - stretchy en gemakkelijk voor matrassen tot 30 cm hoog
      - geschikt voor matrassen tot 200 x 200 cm


      Deze jersey hoeslakens zijn gemaakt uit 100% katoen en hebben een hoek van 30 cm met een elastiek die perfect rondom de matras past. Voor dikkere matrassen dan 30 cm raden wij hoeslakens aan met elastan (zie hieronder). Verkrijgbaar in 10 verschillende kleuren! Ook zijn ze gemakkelijk in onderhoud: machinewasbaar op 40°, droogkastbestendig (lage temperatuur aangeraden) & strijkvrij.

      Jersey-elastan: superstretchy & duurzaam

      - 97% jersey-katoen: elk seizoen zacht & aangenaam
      - 3% elastan: dikker en duurzamer dan de standaard jersey variant
      - stretchy en gemakkelijk voor dikke matrassen tot 40 cm hoog
      - geschikt voor matrassen tot 200 x 220 cm 

      Onze elastan hoeslakens zijn gemaakt uit 97% super gekamd, dubbel getwist katoen en 3% elastan. In vergelijking met de gewone jersey hoeslakens (100% katoen) zijn ze met dubbele draad gebreid waardoor ze dikker en sterker zijn! Ze hebben een hoek van 40 cm met een elastiek die perfect rondom de matras past. Makkelijk hanteerbaar, makkelijk onderhoudbaar & strijkvrij: superhandig dus! Ook deze hoeslakens zijn verkrijgbaar in 10 verschillende kleuren. Machinewasbaar op 40° en droogkastbestendig (lage temperatuur aangeraden).

          Katoen-satijn: koel & luxueus

          - 100% katoen-satijn: heerlijk glad en koel gevoel
          - zeer fijne 300 TC weving: lichte glans
          - meest kreuk- en strijkvrije stof
          - mix & match met assorti slopen in 10 kleuren
          - geschikt voor matrassen tot 180 x 220 cm en 30 cm hoog 

          Deze katoen-satijnen hoeslakens voelen lekker fris, glad en zacht aan. Dankzij hun fijne weving hebben ze ook een typerende gladheid waardoor ze zeer weinig kreuken, licht glanzen en er luxe uitzien! Ze zijn voorzien van een hoek van 30 cm met een rondomrond elastiek. Verkrijgbaar in tien kleuren, afgestemd op de kleuren van onze dekbedovertrekken: kinderspel om een nieuwe dekbedset samen te stellen! Machinewasbaar op 40° en droogkastbestendig (lage temperatuur aangeraden).
           

          Stonewashed percale: zacht & knisperig

          - 100% stonewashed percale: heerlijk zacht & knisperig gevoel
          - trendy afgewassen en kreukerige look: strijkvrij!
          - mix en match met assorti dekbedovertrekken, sierkussens en slopen
          in 8 trendy kleuren
          - geschikt voor matrassen tot 180 x 200 cm en 35 cm hoog

          Deze hoeslakens sluiten aan bij onze collectie percale stonewashed dekbedovertrekken, sierkussens en slopen. Ze zijn gemaakt uit 100% katoen en voelen zacht, fris en knisperig aan. Verkrijgbaar in drie uni-kleuren: wit, roze of lichtgrijs. Deze hoeslakens zijn voorzien met een hoek van 35 cm met rondomrond elastiek. Machinewasbaar op 40° en droogkastbestendig (lage temperatuur wordt aangeraden).

              Brushed satijn: superzacht & knus

              - 100% katoen-satijn: alle fijne voordelen van een satijnweving
              - geborstelde stof: superzacht, light flannel gevoel
              - mix en match met assorti dekbedovertrekken, sierkussens en slopen
              in 6 trendy kleuren
              - geschikt voor matrassen tot 180 x 200 cm en 35 cm hoog


              Onze brushed katoen-satijnen hoeslakens voelen heerlijk zacht, cozy en iets warmer aan: ideaal voor de winter en het tussenseizoen! De fijne weving zorgt voor alle voordelen van katoen-satijn terwijl de stof nog eens gekamd wordt om de heerlijke zachtheid te verkrijgen! Verkrijgbaar in 6 trendy kleuren, assorti met de dekbedovertrekken, slopen en sierkussens in de brushed satijn collectie. Combineren wordt kinderspel... Ze zijn voorzien met een hoek van 35 cm met rondomrond elastiek. Machinewasbaar op 60° en droogkastbestendig (lage temperatuur aangeraden).
               

              Katoen-flanel: superzacht & warm

              - 100% gekamd katoen-flanel: dik, zacht en wollig flanel gevoel
              - ideaal voor de winter
              - verkrijgbaar in 7 kleuren
              - geschikt voor matrassen tot 180 x 200 cm en 30 cm hoog

              Wil jij het gegarandeerd lekker warm hebben tijdens de koudste periode van het jaar? Kies dan voor een katoen-flanellen hoeslaken! Zo slaap je op een extra zacht en dik hoeslaken dat heerlijk knus aanvoelt. Bij flanel wordt de katoenen stof namelijk geruwd zodat het een extra wollig laagje krijgt. De hoeslakens zijn voorzien van hoeken van 30 cm met een elastiek. Ze zijn machinewasbaar op 40° en droogkastbestendig (lage temperatuur aangeraden).

                Previous article
                TREND: Easy Breezy
                Deze trend brengt simpele en relaxte vibes terug in de slaapkamer. Fleurige en dromerige prints in okergele, aqua en blauwe tinten...
                Previous article
                Brushed Sateen Collection
                A soft, warm & cozy look in the bedroom with brushed satin! Discover the 8 trendy colours with matching decorative cushions, pillowcases and fitted sheets.
                Your browser is out-of-date!

                Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

                ×